GWR TEAM er et ungt og vellykket, voksende selskap fra Harstad. Med hovedfokus på eksklusivt trearbeid. Våre originale designede produkter er skreddersydde verandaer og Cascade takdeksler for inngangspartiet, som følger uteområdets stier. Taket har muligheten til å bli omgjort til lukkede tunneler om vinteren som kan være spesielt interessant for kunder i Nord-Norge. Og til slutt, som et ansikt til hver husstand, utformer vi postboksdeksler, for å få dem til å se vakre ut, men også være så nyttige som mulig.

 

Gjennom de nevnte prosessene insisterer vi på bruken av kun kvalitetsmaterialer som er tilgjengelige hos leverandørene i ditt lokale område. Siden vi dekker hele det norske territoriet, vil trematerialet variere etter hvor klienten bor og tilgjengeligheten på trær i det området.

 

Vårt strenge team insisterer på en grundig praktisk analyse av hver ansatt. Siden vi bestemte oss for å utvide tilbudet, er vi glade for å annonsere at vi har ansatt en gipsmester (gipsvegger) inn i våre rekker. Med arbeid utført av den best kjente mesteren for gips i området, er veggene garantert å være av langsiktig kvalitet og så glatt som glass.

 

Som en side avdeling utfører vi også vedlikehold, regelmessige tjenester og reparasjoner på Hörmanns garasjedører, som blir utført av den beste spesialisten i Harstad-området. Hvis du bare trenger råd eller inspeksjon av garasjeporten, kan du få det gratis av vårt firma.